Wil je ook een keer een schilderijtje maken in kleurrijke & strakke vlakken? Dat kan tijdens deze workshop. Kijk aan de hand van de modules wat je wil leren en hoe uitgebreid je het wil maken. Onder begeleiding word je geïnspireerd, uitgedaagd en gestimuleerd en leer je wat je mogelijkheden zijn. Je maakt een leuk schilderijtje waar je trots op kan zijn.

 

TEKENEN    3 - 3,5 uur    

Tijdens dit deel van de workshop gaan we oefenen op foto’s. Je zult ontdekken welke lijnen belangrijk zijn. Door te oefenen  leer je naar eigen inzicht een mooie strakke vlakverdeling te maken. Je eigen ontwerp ga je over brengen op een canvas paneel en uitwerken tot een strakke vlakverdeling.

MENGEN    3 - 3,5 uur        

Tijdens dit deel leer hoe je met een beperkt aantal kleuren verf je ontwerp (gemaakt tijdens het tekenen) kunt maken. Je kiest de kleuren  voor je ontwerp, gaat mengen en maakt de hoeveelheid tinten ( ongeveer 15 - 20 ) die je nodig hebt. Daarna kun je aan de slag met schilderen.

 

SCHILDEREN   2 x  3 - 3,5 uur    

Met je voorbeeld, je eigen ontwerp op het canvas, en de gemengde kleuren die je zelf hebt gemaakt,  ga je aan het schilderen. Je krijgt tips waar op te letten en trucs hoe het ontwerp op te bouwen. Vlakje voor vlakje komt het tot een mooi zelf gemaakt eindresultaat.

 

Bekijk de WORKSHOPAGENDA  voor data en prijzen

 

Tijdens de workshop wil ik de deelnemers een goede inkijk geven in hoe je een onderwerp opdeelt in een mooie vlakverdeling. Daarom werkt iedere deelnemer aan hetzelfde onderwerp, waarbij er toch heel veel vrijheid is qua vlakverdeling, compositie, kleurkeuze en schilderstijl.

 

Wil je binnenkort ook deelnemen aan de workshop KLEURRIJK & STRAK ?  Schrijf je dan nu nog in.

inschrijven voor workshop

Minimale deelname 3 personen per workshop