Wil je ook een keer een schilderijtje maken in kleurrijke & strakke vlakken? Dat kan tijdens deze workshop. Kijk aan de hand van de modules wat je wil leren en hoe uitgebreid je het wil maken. Onder begeleiding word je geïnspireerd, uitgedaagd en gestimuleerd en leer je wat je mogelijkheden zijn. Je maakt een leuk schilderijtje waar je trots op kan zijn.

 

Module A   TEKENEN    3 - 3,5 uur    

Tijdens deze workshop gaan we oefenen op foto’s. Je zult ontdekken welke lijnen belangrijk zijn. Door te oefenen  leer je naar eigen inzicht een mooie strakke vlakverdeling te maken. Je eigen ontwerp ga je over brengen op een canvas paneel en uitwerken tot een strakke vlakverdeling.

 

Module B   MENGEN    3 - 3,5 uur    alleen in combinatie met module A     

Tijdens deze workshop leer hoe je met een beperkt aantal kleuren verf je ontwerp (gemaakt in module A) kunt maken. Je kiest de kleuren  voor je ontwerp, gaat mengen en maakt de hoeveelheid tinten ( ongeveer 15 - 20 ) die je nodig hebt. Daarna kun je aan de slag met schilderen.

 

Module C   SCHILDEREN    3 uur    alleen in combinatie met module A + B

Met je voorbeeld, je eigen ontwerp op het canvas, gemaakt in module A, en de gemengde kleuren die je zelf hebt gemaakt in module B,  ga je aan het schilderen. Je krijgt tips waar op te letten en trucs hoe het ontwerp op te bouwen. Vlakje voor vlakje komt het tot een mooi zelf gemaakt eindresultaat.

 

Module D  SCHILDEREN MET KLEUR-PAKKET    3 uur    alleen in combinatie met module A

Net als Module C ga je met het resultaat gemaakt in module A, aan de slag. Met deze module kies je ervoor om niet je eigen kleur te mengen, maar te schilderen met het kleur-pakket dat voor je klaar ligt. Het kleur-pakket is passend bij je ontwerp en ook bij deze workshop krijg je tips en trucs en zal het geheel vlakje voor vlakje ontstaan.

 

Module A    € 85,-

Module A  +  module B  € 155,-   

Module A  +  module B + module C     € 195,-

Module A  +  module D   € 155,-

 

DE MAKKELIJKE VERSIE    3 - 3,5 uur    Kosten € 95,-

Bij deze workshop is er al wat voorbereidend werk gedaan.  Er ligt een mooie strakke vlakverdeling met bijbehorend kleur-pakket klaar en je brengt op een eenvoudige manier de vlakverdeling over op het canvas paneel.  Je krijgt uitleg en gaat aan de hand van een foto bepalen hoe je de vlakverdeling  gaat  uitwerken en schilderen.  Je gaat met een mooi schilderijtje naar huis.

 

Kosten zijn incl. alle materialen, koffie / thee

De data gaan in overleg of bekijk de WORKSHOPAGENDA

 

IJSVOGEL    1 -  2 of 3 avonden afhankelijk van je module keuze

IJSVOGEL  1 - 2 of 3 middagen afhankelijk van je module keuze

IJSVOGEL  DAGWORKSHOP   ochtend - middag en avond

IJSVOGEL  de makkelijke versie

 

 

inschrijven voor workshop

Minimale deelname 3 personen per workshop