BEN JIJ BINNENKORT JARIG?

Wil jij een leuk kinderfeestje?

Kom dan samen met je vrienden en vriendinnen naar Atelier de Cirkel en beleef je verjaardag als een echte Kunstenaar. Om er een spetterend feestje van te maken kom je een keer kijken welke workshop je wil geven en welke datum je wil komen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is je vrienden en vriendinnen uitnodigen.

 

Atelier de Cirkel zorgt voor:

 • Een versierd atelier 
 • Kliederschorten 
 • Alle materialen
 • Snoep, chips en drinken 
 • Een presentje voor de jarige 

 

WORKSHOP THEMA'S

Schilderij

Je beschilderd samen met je vrienden en vriendin-nen een schildersdoek van 30 x 30 cm. Jullie mogen werken met alle kleuren verf en kunnen het kunstwerk nog extra versieren met bijv. steentjes en glitters. Net als een echte kunstenaar zet je natuurlijk ook je handtekening op je schilderij.

Vogelhuisje

Dit is een leuke workshop voor jongens en meisjes. Eerst gaan jullie het vogelhuisje een leuk kleurtje geven. Als je daarmee klaar bent zijn er in het Atelier allerlei spulletjes om je vogelhuisje mee te versieren.

Sieradenkistje

Tijdens deze workshop beschilder je een sieradenkistje en pimpt deze op met allerlei glitters. Na afloop heb je een mooi kunstwerk om je sieraden in op te bergen.

Masker

In het Atelier liggen allerlei maskers klaar. Jij , je vrienden en vriendinnen kunnen er allemaal zelf een uitkiezen. Met allerlei kleuren verf en materia-len maakt iedereen zijn eigen ontwerp.

Schatkist

Deze kist van 40 x 15 x 15 cm is groot genoeg om spulletjes die jij wil bewaren in op te bergen. Worden het stoere jongenskisten of vrolijke meidenkisten. Er zijn genoeg spulletjes om er je eigen kist van te maken. 

Fotolijstje

Tijdens dit feestje gaan jullie een fotolijstje beschilderen en versieren. Thuis kun je er natuurlijk nog een leuke foto in doen. Zo heb je een mooi kunstwerk voor op je kamer.

Spaarvarken

Wat is er nu leuker om je geld op te bergen in een mooie spaarpot. Van dit varkentje word tijdens deze workshop een mooi kleurrijk kunstwerk gemaakt.  

Naambord

Wil jij laten zien welke kamer van jou is? Dan is dit een leuke workshop. Want nadat je een bord hebt uitgezocht ga je dit een mooi kleurtje geven. Na-tuurlijk komt er duidelijk je naam op te staan. Je kunt er ook nog wat versieringen op aanbrengen. Geef het thuis een mooi plekje op de deur of aan de muur en iedereen weet jou te vinden.

 

WAT NOG MEER

 • Alle workshops kosten € 17,50 per persoon. 
 • Je kunt komen op woensdag-middag of zaterdagmiddag van 13.30 - 16.00 uur. (andere tijd op aanvraag)
 • Alle kinderen doen dezelfde workshop als de jarige.
 • Er is ruimte voor minimaal 4 kinderen tot maximaal 8 kinderen. 
 • Tijdens de workshop moet er een volwassene aanwezig zijn. 
 • Reserveren liefst 2 weken voor aanvang van de workshop.